Nejnovější recenze ze sekce Sprchové zástěny
- Kvalitní materiál
- Přizpůsobení do otvoru
- Jednoduchá instalace
- Ochrana proti vodnímu kameni
Velmi špatná instalace a postup kompletace. Potřeba tři lidi na to, abyste zástěnu vůbec postavili.
Chybí měkčené bezpečnostní dorazy na čele rukojeti a na pantech. Doplnil jsem z vlastních zásob.
Toto je levný sprchový kout, který naprosto splňuje svoji funkci. Vanička zabírá 80x80 cm, skutečná velikost pro sprchování zůstává 74x74 cm, škoda, zvlášť když v malém prostoru bojujete o každý centimetr. Ale jak je uvedeno výše, jedná se o levný výrobek. V mém případě odlévaná skla neměla homogenní povrch.
- super
- Odebírám cca 8 let a stále skvěle fungují. Maximální spokojenost
- Jsme certifikovaná firma na montáž
- Momentálně, následkem Covidových opatření, dlouhá dodací lhůta
kvalitní výrobek s dlouhou zárukou.
- NIC
- Všechno!
- Předvrtané díry neodpovídají dalším předvrtaným dírám dalších dílů, které mají jít dohromady. Jedna strana v pořádku, druhá byla odchylka 3mm!,
- nekvalitní, tenký materiál,
- spodní lišta není připravena k našroubování. Pokud se neuchytí k podlaze, hýbe se cca 15 mm tam a zpět. To znamená, že silikon tam nemusíte vůbec dávat. Musel jsem lištu speciálně navrtat na podlahu,
- výrobce dodal málo šroubů, než je předchystaných děr,
- 2 místa v rohu u podlahy (čtverce o rozměru2x2cm) nejsou na spodní liště přístupné, aby tam dal člověk silikon, takže v daných místech zatéká do prostor koupelny mimo sprchový kout,
- návod k montáži absolutně tragický, nečitelný, malé písmo, musel jsem ho několikrát znovu přečíst, než jsem se v tom trochu vyznal.
- výrobek jsem chtěl reklamovat, manželka mě od toho odradila, protože nechtěla čekat další měsíc na dodání jiných dveří. Hlavní důvod nereklamace je ale ten, že dveře jsem dával do druhé koupelny, kterou nebudeme tak často používat. Po 5-8 letech dveře vyměním.
Je to šmejd šmejdovič, výrobce by měl mít trochu soudnost a tyto dveře vůbec nenabízet. Už je mi jasné, proč u výrobku na stránkách Maxmax.cz je jen jakýsi obrázek a chybí podrobnější foto.
- přiložen srozumitelný návod
- součástí jsou veškeré instalační prvky, nic není potřeba dokupovat (pouze silikon)
Kvalitní výrobek, přiložen srozumitelný návod a veškeré instalační prvky.
- nekvalitní výrobek
výměna za nový sprch.kout , zatím spokojenost i s jednoduchou montáží
- Velmi hezký a praktický
- Vaše hodnocení je rychlejší než doprava něco by jste s tím měli udělat sprchový kout je ještě někde ve skladě není co hodnotit
O
jak mám produkt hodnotit,když jsem ho ještě neobdržel! Prvně mi ho doručte
Dobrá kvalita a cena
- hezký vzhled
- použité materiály
- zástěna z bezpečnostního skla a ne plast
- pevná konstrukce
- jednoduchá montáž
Za ty peníze dobrá kvalita a vzhled
Velmi složitá kompletace, nevhodné umístění šroubků.
Zatím se žádná závada neprojevila, používáme to krátce. Zatím jen plusy
vše super, snadná montáž, vypadají dobře
Jednoznačně výborná zkušenost a proto doporučuji i ostatním
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »