Nejnovější recenze ze sekce Sprchové zástěny
Žádný problém během montáže.
- Máme ho zatím jeden den, použity jen jednou a vypadá to, že budeme spokojeni, jediná nevýhoda, málo prostoru na kosmetiku a žádná odkládací plocha na mýdlo.
Touto recenzí nehodnotím obchod, s jehož komunikací a rychlostí dodání jsem maximálně spokojen, hodnotím produkt, který jsem zakoupil.
Kvalita boxu neodpovídá ceně. Měli jsme obyčejný sprchový box ze Sika koupelen za třetinu ceny tohoto a vydržel 10 let. Kdyby v něm nedělaly děti kraviny a nepraskly vaničku, sloužil by dodnes. Byl bytelnější, spoje pevnější a nikde netekl.
Tento nevydrží ani polovinu času toho starého. Konstrukce je nekvalitní, originál složené a těsněné rámy se skly z výroby netěsní, rovněž boční trysky, musel jsem vše přetěsnit silikonem. Box jsme nekupovali k vůli rádiu atd., ale pro jeho vzhled, nicméně když už to tam je, tak by mělo vše fungovat, bohužel nesvítí ani stropní světlo, ani led na stěně, což by se zrovna ze všech těch zbytečností hodilo nejvíc. Mysleli jsme, že za více peněz bude kvalita lepší, než u starého boxu, ale opak je pravdou.
- slušná cena, výběr z několika rozměrů, ochotný dodavatel.
- rychlé dodání
- Hliníkové profily černé, matné se nekonaly
- Český montážní návod samozřejmostí není, vše jen v polštině
- Sestavení ve dvou lidech velice složité
- kvalita odpovídá ceně
- Vysoká vanička
- Super
Splnil očekávání.
Předchozí sprchový box sloužil k plné spokojenosti 15 let. U nového boxu bych vytkl pouze malý formát návodu, tisk i obrázky jsou příliš titěrné a bez lupy se při sestavování neobejdete. Doporučuji zvětšit formát na A4.
praktický sprchový kout
- Rychlé zložení
- objednávka z domova
Zatím jsme nevyzkoušeli, je čerstvě namontován. Kvalita se dá posoudit až při pravidelném používání.
Dobrá kvalita i cena..
Sanotechnik QuickLine Vario levý, sprchový box 120x80x215cm, obdelník CL120
Alexandr Vincler
Přidáno: 11. července 2022
(naposledy upraveno 27. července 2022)
Zakoupeno v Nikido.cz
Dílenské zpracování je slabší při montáži jsem musel roztáhnout péra pro zaklapnuti panelů byly na dvou panelech asi 15cm od spodu stažené a nešlo panely zaklapnout dále ovládací panel je nalepený křivě o 5mm čekal jsem tedy lepší zpracování. Ovládací panel je děsnej taky tam mohli dát displej aby bylo vidět co tam je za stanici a sprchová vanička by mohla být tužší když vidím ze spodu ty spáry se divím že to drží pohromadě
- Elegantní, funkční.
- Elegantní
- Velká variabilita pro různé velikosti otvorů
- Dveře jsou schopné absorbovat i křivost zdí (dole 92cm nahoře 94,5cm)
- Souprava obsahoval i vrták
- Ze začátku komplikovanější montáž
- Přiložené šroubky do podlahy neodpovídaly délkou
Za tu cenu lepší a elegantnější dveře nešly sehnat. U nás jsme za ně rádi a jsme spokojení.
- Je mobilní,lehký a účelný.
HOPA - Sprchové dveře do niky TREOS, BARVA rámu - Hliník leštěný, Rozměr A - 100 cm, Směr zavírání - Univerzální Levé / Pravé, Výplň - Čiré bezpečnostní sklo - 6 mm OLBENW102710CC
- dobrá cena
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »