Nejnovější recenze ze sekce Sprchové zástěny
Ještě není zabudováno.
- Snadná montáž
- Snadná a montáž
- Lze dokoupit nahradni dily
- pohledově elegantní sprchové dveře, zatím funkční
- zatím krátká doba užívání na podrobnější hodnocení
- Zlomená
- přesně podle mých představ
H K Posuvné sprchové dveře HARMONY B2 155, 151-155x195cm L/P varianta
Přidáno: 25. února 2024
(naposledy upraveno 23. března 2024)
Zakoupeno v Hezká koupelna
- jednoduchá montáž
- rychlá dodávka produktu.
Zatím nemám zkušenost.
- Kvalitní produkt ačkoliv ne příliš drahý. Malé niance v montážním návodu...ale s tím si rozumný řemeslník poradí hned.
Opakovaný nákup na tomto eshopu. Opět bez zklamání. Prostě opět zde.
Zatím vše naprosto v pořádku, konstrukce přesně odpovídá a plní funkci jak jsme očekávali
- Možnost montáže od 0,6 až 1.1 cm. To proste nemá chybu. Děkuji.
Pro nás co to montujene super.
WellMall Alfa Chrom 90 8595703825521
Přidáno: 5. února 2024
(naposledy upraveno 5. února 2024)
Zakoupeno v Levná koupelna
Dveře byli nejlevnější co jsme našli,ale tady platí" neurazí a nenadchne".U předchozích dveří,(byli dražší o 3000kč),bylo lepší propracování.Ale zatím této dveře plní účel,uvidíme jak dlouho.Komunikace s obchodem na výbornou.
kvalitní zástěna do niky
Celkem kvalitní výrobek za slušnou cenu
+ pěkné, kvalitní
- složitější montáž, musí být dva lidi
- jednoduchá příčka praktická
Jednoduchá funkční stěna, moderní vzhled, snadná montáž.
- snadná montáž
- dobře zabalený produkt
- myslím, že na přilepení lišt má člověk jeden pokus a je s tím potřeba počítat, jak pevně drží, což je dobře
- matný vzhled na kterém nejsou vidět uschlé kapky vody
- lehký, pružný a snad pevný materiál, časem uvidíme
- možnost dokoupení náhradních dílů
- úchopová lišta ani po deseti dnech nedržela zacvaknutá v boční liště a pokaždé při zatažení zástěny z ní vyjela. Bylo ji nutné na třech místech přilepit oboustrannou lepící páskou.
- velmi dobře schovaný návod v malé krabičce se spojovacím materiálem, kde jsem ho nečekal
- dveře je potřeba mít pokud možno v rovině, aby vám necákala voda pod ohyby ven z vaničky
- u popisu dveří by bylo dobré uvést šířku spodní vodící lišty, která je 4 cm a nemusí tak pasovat na některé sprchové vaničky, jenž mají užší okraj
Mám ze sprchových dveří dobrý dojem i když vypadají chatrně a chce to používat patřičný cit s jejich manipulací. Uvidíme až časem při používání, jak se osvědčí i jejich kvalita.
- snadná montáž
- kvalita
- design
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »