Nejnovější recenze ze sekce Sprchové zástěny
- splnila naše představy, stabilní stěna za super cenu
- Prostorný
- Vzhled
tak ten sprchový box se mi líbil, akorát jme měli problém při sestavování vrchního a dolního rámu, nešly dát šroubky, museli jsme dát jiné a pro mě velká nevýhoda skleněné poličky, která se zasazena moc vysoko
nerozbaleno
Vše co jsem od produktu čekal, splněno.
- jednoduchost, kvalita
- Líbí se mi provedení i konstrukční řešení - spokojenost.
- Velice jednoduchá instalace, zvládne i jen průměrně zručný kutil.
- Hezký a moderní design.
- Splňuje požadavky bezrámového koutu dokonale, špína se bude držet jen na minimu míst a ty se dají jednoduše vyčistit.
- V případě potřeby lze dveře i zástěnu jednoduše vysadit.
- Při neopatrném otevření dveří dochází k bouchnutí dveří do zdi, chybí nějaká gumová či silikonová zarážka. To jsem vyřešil svépomocí.
- Na druhé polovině dveří chybí madlo k pohodlnému otevírání. Kdyby bylo, dveře by se otevíraly pohodlněji a současně by madlo řešilo nárazy dveří do stěny. Drobnost,ale u takového výrobku bych čekal vychytání k dokonalosti.
- Chybí možnost aretace poloviny dveří v zavřeném stavu. Mnohdy by stačilo neotevírat celé dveře,ale jen půlku.
Dobrý den.
Je to již 5 týdnů co jsem objednala výrobek. Do dneška
jsem nic neobdržela, takže je úsměvné že mám vyplňovat hodnocení výrobku. Mám pochopení pro potíže, které máte před Vánoci ale měli byste si udělat pořádek
v odesílání těchto hodnotících e-mailů.
Bláhová Jiřina
- jednoducha montaz a moznost ubrat lamely
Vybrala jsem si tento sprchový kout, protože jako téměř jediný splnil mé požadavky. Je velmi krásný a prostorná a pevná keramická vana je velmi kvalitní.
- Snadná montáž, všechny komponenty jsou součástí, není třeba nic dokupovat.
- Vypadá dobře a kvalitně.
- Nepřesnosti z výroby. Výška boční konstrukce je rozdílná s výškou zadních panelů. Ale dá se to složit.
S boxem jsem spokojen. Jen mi přišel rozbitý, přední panel na vaničce, tak už 14 dní čekám na dodání nového a zatím nic.
- kvalita +
Velmi špatná kvalita, box teče všude, rádio nedrží stanice, větrák nefunguje, vanička vrže a takhle bych mohla pokračovat. Jediné řešení je box obalit silikonem, pak je pro sprchování funkční.
- rychle doručení
o.k.
- Dá se přizpůsobit na miru
- sprchový box se sedátkem, osvětlením, ventilátorem a rádiem
- snadná montáž - zvládli jsme sami
Po shlédnutí instruktážního videa jsme se rozhodli, že montáž zvládneme bez odborné pomoci. Vzhledem k tomu, že jsme měnili stávající box (i když od jiného výrobce), nemuseli jsme řešit odpad, vodu a elektřinu a mohli jsme se soustředit jen na sestavení a připojení nového boxu. Trvalo to sice mnohem déle, než pánům na videu, ale zvládli jsme to docela v pohodě.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »