Roth Roltechnik OBWALK Sprchová zástěna 90 cm, Brillant/Transparent, 4000737

Popis produktu

Parametry produktu

Výška
200 cm

Parametry produktu

Výška
200 cm

Popis produktu

Prostorná sprchová zástěna typu WALK Užijte si pohodlí volného prostoru za velmi příznivou cenu se zcela novým modelem OBWALK, který Vám tu chceme představit. Vzdušný a stylový prostor s výškou 2000 mm je umocněný použitím velké skleněné plochy z 6 mm bezpečnostního skla. Nabídka rozměrů vám umožní vytvořit si opravdu moderní sprchu s otevřeným přístupem, snadná montáž je příjemným bonusem. Velkoprostorová bezrámová sprchová zástěna OBWALK se skvěle hodí především do velkých koupelen a designových interiérů. Díky možnosti přizpůsobení délky vzpěry zkrácením podle potřeby lze dosáhnout netradičně velkého sprchovacího prostoru, ve kterém pocítíte opravdovou volnost pohybu. Náhradní díly Myslíme i na to, abychom vám zajistili možnost získat potřebné náhradní díly. Podívejte se na nabídku v TOMTO ODKAZU MODERNÍ ZPRACOVÁNÍ Minimalistický vzhled a čisté linie jsou hlavním znakem nové bezdveřové sprchové zástěny OBWALK. Pro upevnění zástěny, a tudíž zajištění její maximální stability, slouží designová hliníková vzpěra v povrchové úpravě Brillant. Délku vzpěry je možné přizpůsobit řezáním konkrétní potřebě, její plná délka je překvapivých 1200 mm. Díky jednoduchému upevnění lze sprchovou zástěnu instalovat v levém i pravém provedení. Bezpečnostní sklo sprchové zástěny se vyrábí v provedení Transparent a hliníkové profily jsou v provedení Brillant. Instalační rozměry najdete v montážním návodu v dokumentech ke stažení. Sklo je ošetřeno povrchovou úpravou EASY CLEAN, díky které bude jeho údržba opravdu jednodušší. Předností sprchové zástěny OBWALK je, především díky absenci pohyblivých částí, dlouhá životnost s minimálním mechanickým opotřebením. Ve znamení lehkosti a elegance Nadčasovost čirého skla v kombinaci s chromatickou leskem hliníkového profilu spolu s vzpěrou v Stejné povrchové úpravě dává vyniknout odlehčenému designu sprchových dveří. Jemné linie a vzdušný prostor zvýrazňují elegantní vzhled zástěny, které se hodí i do vaší koupelny!

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Hračky na písek","https://hracky-na-pisek.heureka.cz/"],["Zážitky","https://zazitky.heureka.cz/"],["UV lampy na nehty","https://uv-lampy-na-nehty.heureka.cz/"],["Stojany na noty","https://stojany-noty.heureka.cz/"],["Rádia na baterky","https://radioprijimace-radiobudiky.heureka.cz/f:26993:1/"],["Sauny pro dvě osoby","https://infrasauny-a-sauny.heureka.cz/f:13449:2/"],["Horké čokolády","https://horke-cokolady-kakao.heureka.cz/f:21051:1763363/"],["Pneumatiky osobní zimní 22 placů","https://pneumatiky.heureka.cz/f:5428:23919398;5437:26503/"],["Vodní filtry do konvicí BTW","https://prislusenstvi-k-vodnim-filtrum.heureka.cz/f:14456:553360/"],["Denní pleťové krémy Eucerin","https://pletove-kremy.heureka.cz/f:5677:69798;14249:415569/"]],"Vybrané značky":[["Sprchové zástěny SAMSON INTERNATIONAL","https://pevne-steny.heureka.cz/f:17982:41242602/"],["Sprchové zástěny New Trendy","https://pevne-steny.heureka.cz/f:17982:21404943/"],["Sprchové zástěny Kolo","https://pevne-steny.heureka.cz/f:17982:836229/"],["Sprchové zástěny CERSANIT","https://pevne-steny.heureka.cz/f:17982:3666182/"],["Sprchové zástěny Roca","https://pevne-steny.heureka.cz/f:17982:836242/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat náhubek pro psa?","https://nahubky-pro-psy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-nahubek-pro-psa/"],["Jak vybrat helmu na kolo?","https://helmy-cyklistika.heureka.cz/poradna/jak-vybirat-cyklistickou-prilbu/"],["Jak vybrat dětskou kombinézu a vestu?","https://kombinezy-saka-vesty.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-detskou-kombinezu-a-vestu/"]],"Vybrané produkty":[["CCM jetspeed ft 680 jr","https://chranice-holeni.heureka.cz/ccm-jetspeed-ft-680-jr/"],["AmeliaHome Vánoční stromek Jedle Lena 120 cm","https://vanocni-stromky.heureka.cz/ameliahome-vanocni-stromek-jedle-lena-120-cm/"],["Šála Mil-tec Baracuda extra soft foliage zelená","https://army-a-lovecke-satky-saly-a-kravaty.heureka.cz/sala-mil-tec-baracuda-extra-soft-foliage-zelena/"],["ASG CZ 75D","https://airsoft-tlumice.heureka.cz/asg-cz-75d/"],["SÄNGER Zarážka dveří gumová 50mm s vruty, 2ks","https://hreby.heureka.cz/sanger-zarazka-dveri-gumova-50mm-s-vruty-2ks/"],["CZ vědro VM mix barev 5 l","https://uklidove-kbeliky.heureka.cz/cz-vedro-vm-mix-barev-5-l/"],["Eismann mražený zeleninový mix s brokolicí 1 kg","https://mrazene-ovoce-a-zelenina.heureka.cz/eismann-mrazeny-zeleninovy-mix-s-brokolici-1-kg/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}